ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ........ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ!!!!!!!!!

αέρας αλλαγής πνέει στο Δήμο Ελευσίνας καθώς το νέο διοικητικό σχήμα του Δήμου το οποίο μάλιστα επιβραβεύτηκε με 56%, σε δύο μήνες διοίκησης έχει πάρει ....................τεράστιες πρωτοβουλίες για αλλαγή!!!!!!!!

η πρώτη ήταν με τον εορτασμό της απελευθέρωσης της πόλης από τους Γερμανούς όπου η προσέλευση των............πολιτών ήταν κάτω του μετρίου (ήρθαν όμως οι βουλευτάδες μας χαχαχαχα)............... όπως και η προβολή ταινίας το ίδιο απόγευμα μαθαίνω πήγε κατά.................χάλια ας πούμε!

Η δεύτερη τεράστια πρωτοβουλία που πάρθηκε ήταν η αλλαγή της παρέλασης της 28ης από τη Νικολαϊδου στην Ηρρώων Πολυτεχνείου........ μιλάμε για αλλαγή................μεγατόνων!

Σχεδιασμός, ενημέρωση.......χαμός!!!!!!!!!!

πολύ εύστοχο! να κλείσει η κεντρική αρτηρία της πόλης για 1-2 ώρες, τη στιγμή που η ελευσίνα σε κυκλοφορικαό επίπεδο ασφυκτιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το σοβαρό της υπόθεσης όμως φίλοι μου δεν είναι οτι τα κάνουν........ είναι ότι τα θεωρούν σημαντικα............... και από την άλλη δεν έχει αλλάξει τίποτα σε σχέση με αυτά που βλέπαμε.............

Πάλιωσε γρήγορα το .....................νέο!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φυλακές (Καυτή πατάτα)

ΚΑΙ Ο ΛΟΥΜΙΔΗΣ....... ΤΙΣ ΣΑΛΑΤΕΣ!

Από τις λίγες σωστές επιλογές και ΙΔΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ